Etetőhajó kölcsönzés

A DELTA etetőhajó tulajdonságai: 

♦ A sebessége 1,5 m/s, hogy ne kelljen hosszú perceket tölteni a behordással, és a hajó visszahozatalával. Egy 90 m-re lévő etetés egy perc alatt elérhető. A hajó egy percen alatt visszahozható, és onnantól csak a kapásjelzőre kell figyelned.

♦ Minimum 5km, de akár 8 km is megtehető egy feltöltéssel (a terhelés és sebesség függvénye). Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy akkumulátor általában egy napig ki tud szolgálni egy horgászt. Mivel feltöltött tartalék akkut is adunk, ketten tudtok horgászni akár 2 napig is. Ha tudtok gondoskodni a töltésről, akkor mire a második kimerül, az első akku újra fel is töltődik, és mehet folyamatosan a peca!

♦ Ha olyan tóra mész horgászni több napra, ahol nincs lehetőség a töltésre, akkor a bérelhető hajók közül a Delta a legjobb választás, mert a legtovább bírja. Ha a 2 garnitúra akkumulátor is kevés lenne, akkor tudunk adni hozzá 3. akkumulátort és/vagy szivargyújtóról működő invertert, amivel feltöltheted a lemerült akksikat.

♦ A Delta nagyon halk üzemű. Más horgászok a visítós hajóikkal inkább elriasztják a halakat, mint csalogatják. Sebaj, majd odamennek a Te etetésedre. 🙂

♦ A hajó hátsó tartályos, a csapóajtó is hátul helyezkedik el. Ide kell betenni a végszereléket és az akár 2,5 kg-nyi etetőanyagot. Így a zsinór biztos, hogy nem akad bele a hajó egyéb alkatrészeibe.

♦ Elöl nagyméretű fehér, hátul piros LED világítás, hogy messziről, és sötétben is könnyedén meg tudd állapítani a hajó helyzetét és irányát.

♦ A távirányító hatótávolsága 300m

♦ A hajó mérete, súlya: 82 x 33 x 20 cm, 6 kg menetkész állapotban. Talán nagynak tűnik, de abban biztos lehetsz, hogy a legnagyobb tavakon is  megbirkózik az erős széllel, és a hullámokkal.

♦ A hajót és a távirányítót is praktikus hordtáskában adjuk át, hogy könnyen magaddal vihesd.

♦ A hajó rendkívül könnyen kezelhető és praktikus. Akár bojlis, akár etetőkosaras fenekező vagy method feederes horgászathoz kiváló és gazdaságos választás.

♦ A hajóhoz halradart is bérelhetsz, ami egy perc alatt felszerelhető. Külön akkumulátorról működik, így nem terheli a hajó akksiját.

Kölcsönzési díjak – Delta

1 nap – 6.490Ft/nap
2-3 nap – 5.990Ft/nap
4-6 nap – 5.490Ft/nap
7-13 nap – 4.990Ft/nap
14 naptól – egyedi ár
 
Kölcsönzési díjak – Lowrance Hook2 színes halradar
 
1 nap – 2.990Ft/nap
2-3 nap – 2.890Ft/nap
4-6 nap – 2.790Ft/nap
7-13 nap – 2.490Ft/nap
14 naptól – egyedi ár
 
Csak a horgászattal töltött napokért kell fizetni, az elszállítás és a visszahozatal napja díjmentes.
Kaució: 30.000Ft a hajóra, és 20.000Ft a radarra.
Hívd most a 06-70-170-3596 számot!
 

Oszd meg barátaiddal a Facebook-on!