Csalizó bojlik

A Bait Bait csapatai hatalmas sikert arattak a 2022. március 25. – április 2. között megrendezett NBBH Balaton VIP – a bojlik csatája versenyen:

– Abszolút 1. hely (az északi és déli Bait Bait csapat kombinált pontszáma)🥇
– 1. hely északi oldal az összes kifogott 9 kg feletti ponty tekintetében🥇
– 3. helyezés déli oldal, az öt legnagyobb hal versenyszámban🥉
– Legnagyobb tükörponty díja, amit a déli oldalon sikerült kifognia a srácoknak🏆
– 20 kg feletti pontyért járó díj, ami az északi oldalon horgászó csapat nevéhez fűződik🏆

A verseny során a legfogósabb bojlik az Ébredő Erő és a Rodin voltak. Mindkettőt megvásárolhatod nálunk, amikor az etetőhajót átveszed.

Bait Bait süllyedő bojlik, sózott vagy tartósított, 21mm

Kaphatóak tartósított és sózott változatban. A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába.

Ízesítések

Ébredő Erő

Erősen fűszeres, fokhagymás garantált 10 százalék Haith’s Robin Red tartalommal. A bojli tulajdonsága, hogy egész éven át használható, még a leghidegebb időszakokban is. A Bait Bait csapatnak az egyik büszkesége az Ébredő Erő, amelyet 10 év alatt sikerült tökéletesre fejleszteni.

Rodin (A Gondolkodó) tartósított bojli

Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.

Tüzes Barack

Különleges növényi fehérjék kompozíciójából áll, illetve a tigrismogyoró és a pörköltmogyoró ad neki egy igazi kalórialöketet. Ebben a csaliban nagy mennyiségű természetes amino található és egy kis csilipaprika ad neki egy csípős beütést. A csali vízoldékonyságáról egy különleges fehérje kettős gondoskodik. A Tüzes Barackot azon horgászoknak javasoljuk, akik szívesen feláldozzák az egyik botjukat egy nagy hal reményében.

Yoda oldódó bojli

Egy igazi versenygolyó a Bait Bait boszorkánykonyhájából. Amikor az erő házasodik az ésszel, abból egy igazi csúcsgolyó születik. A Rodin az Ébredő Erővel lépett házasságra, és ráadásul oldódó formában. A bojli rengeteg vízoldékony anyagot tartalmaz, és nagyon attraktív a vízben. Bedobás után azonnal dolgozni kezd, és mágnesként vonzza a halakat.

Ára: 21mm sózott, vagy tartósított, 1kg: 4.890 Ft

Fluo pop-up bojlik, 16 mm

Építs “hóember” csalit ebből és az ízben hozzáillő süllyedő bojliból. A pop-up épp annyira könnyíti ki a süllyedő bojlit, hogy még a meder alján marad, de a ponty ezt tudja legkönnyebben felszippantani az etetésedről.
Méret: 16 mm
Kiszerelés: 40 g
Ízek: Ébredő Erő, Rodin, Tüzes Barack
Ára: 2.690 Ft

Ébredő erő CSL+Liver locsoló

A Bait Bait CSL + Liver Liquid magas alkoholtartalmú és egyben magas fehérjetartalmú étvágyfokozó folyadék. Leginkább a vízfenéken horizontálisan fejti ki csalogató hatását. Víz hőmérséklettől függetlenül alkalmazható. Bojlik, pelletek, magok utólagos ízfokozására kimondottan ajánlott.

Ízek: Ébredő Erő, Rodin, Tüzes Barack

Ára: 1.790 Ft

Oszd meg barátaiddal a Facebook-on!